ELADÓ REMEK LAKÁS DEBRECEN kertvárosi övezetében!

Azonosító: W110513
új építésű tégla lakás
Debrecen-Vargakert
alapterület: 91.04 m²
ár: 125 760 600 Ft
szoba: 4 (nappalival)  
állapota: új építésű  
emelet: földszint  
parkoló;

Érdeklődni

Kolbe Judit

Értékesítő

06305596685

Nagyerdei Ingatlaniroda

Debrecen, Komlóssy út 47. fszt

Biztonsági kód: 3 + 1 =

Az ingatlan bemutatása

Önnek ajánlunk egy EXKLUZÍV, új építésű belső kétszintes, kertkapcsolatos, NAGY TERASZOS ingatlant Debrecen belvárosától néhány percre.
A lakás 91,4 nm, terasz 27,96 garázs + tároló 22 nm, valamint a hozzá tartozó, kizárólagos használatban lévő kert területe 164 nm.
Alsó szintjén amerikai konyhás nappali, nagy méretű terasszal és fürdőszoba került kialakításra, míg felső szintjén 3 hálószoba és 2 fürdőszoba valósult meg. Minden szobából kijárat van a déli fekvésű erkélyre.
A MODERN lakás beépített technológiájához és szerkezetéhez nagy hozzáértéssel és odafigyeléssel használtak MAGAS MŰSZAKI TARTALMÚ anyagokat és megoldásokat. A külső falazat POROTHERM 44 cm vastag okostégla szigetelve, a hanggátló lakáselválasztó falaknak köszönhetően pedig a csend és a nyugalom garantált.
Az összes szobában hűtő-fűtő SINCLAIR MULTI KLÍMA gondoskodik a kellemes hőérzetről. A padlófűtés gondoskodik a melegről, míg a központi gázkazán EGYEDI MÉRŐVEL teszi lehetővé a fogyasztás nyomon követését.
Az ablakok 3-rétegű üvegezésű, KIMAGASLÓ HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉSŰ műanyag nyílászárók, amelyek redőnnyel vannak felszerelve, a nappaliban pedig motoros működésűek. Az elektromos működésű, szekcionált garázskapuval felszerelt garázsban kényelmesen elfér az autója, a tároló pedig extra helyet biztosít a családi holmi tárolására.
A lakáshoz további beállóhely vásárolható + 3 M Ft-ért.
Burkolatok 8 000.-Ft/nm áron választhatóak
Átadás tervezett időpontja 2024. december 31.
Referenciaszám:#110513

Nagyerdei Ingatlaniroda

Debrecen, Komlóssy út 47. fszt

Tel.: 06706360566

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat